Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Новини » Хаб для батьків особливих дітей

Хаб для батьків особливих дітей

👨‍👨‍👧Хаб для батьків особливих дітей – це простір взаємної підтримки батьків дітей з особливими освітніми потребами (ООП).

В Україні батьки дітей з інвалідністю та батьки дітей з ООП щодня стикаються з новими викликами і часто залишаються на самоті зі своїми сумнівами, питаннями та переживаннями.

Завдяки донору, швейцарському фонду MH4U, БФ «Омріяна країна» реалізує проєкт Хабу з метою об’єднати, згуртувати, налаштувати постійний обмін актуальною і корисною інформацією для батьків дітей з ООП. Навчити батьків відновлювальним та підтримуючим психологічним практикам, та практикам надання взаємної підтримки та допомоги один одному🙌

В Хабі:

✔проводяться живі зустрічі груп психологічної підтримки

✔проводяться опитування батьків для створення зручного цифрового інструменту пошуку та обміном корисною інформацією

✔створено чат-бот – цифровий помічник

✔започатковано «Клуб батьків»

Хаб працює в Києві, якщо вам потрібна підтримка, будь ласка, звертайтеся😊

👌Разом з підтримкою Ви зможете відволіктися від буденних справ, відшукати свої якісні внутрішні ресурси, впевнитися що Ви не самі зі своїми труднощами та почути як свій шлях з дитиною, ймовірно подібний, торували інші.

І, можливо, Ви знайдете підказки, лайфхаки та навіть готові рішення від таких же батьків особливих дітей, а також отримуєте натхнення, мотивацію, компетентну підтримку та відповіді на свої питання у фахових психологів, задіяних у проекті.

Контакти Хабу

📞+380505476303

Лариса Чернокрилюк, керівник проекту

📞+380984307450

Надія Василівна Шевчук

📩lora204@gmail.com

www.instagram.com/hub_for_parents