Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Новини » Освітні курси для фахівців з реабілітації

Освітні курси для фахівців з реабілітації

Корисна інформація для фахівців з реабілітації! Два освітніх онлайн-курси, які ви можете розпочати вже сьогодні, щоб застосовувати активну, доказову реабілітацію у роботі з пацієнтами та правильним чином оформлювати електронні медичні записи.

✅ Курс «Базові засади застосування Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоров’я (МКФ)»

Курс розроблений для:

🔸 мультидисциплінарних реабілітаційних команд;

🔸усіх фахівців сфери охорони здоров’я, які працюють з особами з обмеженнями функціонування.

Курс дає глибше розуміння функціональних обмежень пацієнтів, та пояснює принципи застосування МКФ у роботі, завдяки чому фахівці зможуть якісніше надавати пацієнтоорієнтовану допомогу. Це також дозволить краще розуміти потреби людини, яка проходить реабілітацію, та об’єктивно вимірювати її прогрес.

Кількість балів БПР після успішного навчання: 7

📹 Більше про курс ви можете дізнатися з промо-ролика: https://youtu.be/fcFpxTkXw_k

Розпочати навчання: https://bit.ly/3EKfSAG

✅ Курс «Документування процесу надання реабілітаційної допомоги на основі Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоров’я (МКФ)».

Курс створений для мультидисциплінарних реабілітаційних команд та інших фахівців, які працюють з особами з обмеженнями повсякденного функціонування. Після завершення навчання ви матимете необхідні знання та навички, щоб почати кодувати широкий спектр інформації, пов’язаної зі здоров’ям, за правилами МКФ та вносити усі необхідні електронні медичні записи про реабілітаційну допомогу до ЕСОЗ. Використання єдиної стандартизованої мови реабілітації структурує роботу мультидисциплінарної реабілітаційної команди, а значить пацієнти зможуть отримати більш якісну та своєчасну допомогу.

Кількість балів БПР після успішного навчання: 5

📹 Більше про курс в промо-ролику: https://youtu.be/X-qt-EL_nNA

Розпочати навчання: https://bit.ly/3Rn5nun

__________________________________

Розбудова ефективної системи реабілітації є ініціативою першої леді Олена Зеленська. Проєкт «Реабілітація травм війни в Україні» реалізується за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні, European Union in Ukraine та Nova Ukraine.

#реабілітація#реабілітаціятравмвійни