Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Новини » В Україні розпочав роботу “Єдиний портал вакансій”

В Україні розпочав роботу “Єдиний портал вакансій”

В Україні запрацював державний портал для пошуку роботи — “Єдиний портал вакансій”. Вакансії з’являються на порталі в режимі реального часу.

Про це повідомили в Міністерстві економіки України.

Новий портал дає змогу знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі чи напрямку, очікуваного рівня зарплати. Нові вакансії з’являються на порталі в режимі реального часу та є максимально актуальними, — йдеться у повідомленні.

“Новий інструмент допоможе і роботодавцям, і працівникам та сприятиме відновленню та подальшому розвитку економіки. План Відновлення України передбачає створення більше 1 млн 700 тисяч робочих місць протягом наступних років. Отже, “Єдиний портал вакансій” буде дуже корисним і в майбутньому”, — розповіла перша віцепрем’єр-міністерка — міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Створення порталу ініціювали Мінекономіки та Держслужба зайнятості навесні 2022 року. Наприкінці травня Міністерство економіки, Державна служба зайнятості та шість найбільших українських сайтів з працевлаштування підписали договір про співпрацю та інформаційну взаємодію.

Результатом співпраці стало створення “Єдиного порталу вакансій”.